Masini fa'atau i a'oga: lelei ma le lelei

Vmasini faaiuo loʻo faʻateleina le salalau i totonu o siosiomaga tuʻufaʻatasia e pei o falemaʻi, iunivesite ma luga aʻe o aʻoga uma, aua latou te aumaia se faʻasologa o mea lelei ma o se fofo aoga e pulea faʻatusatusa i le pa masani.

Ole auala sili lea e maua vave ai mea'ai ma meainu, fa'amoemoe ilefou o oloama se sapalai tumau.

O lo'o fa'atupula'ia fo'i talosaga, se'i o tatou va'ai po'o le a le lelei o le fa'apipi'iina o se masini fa'atau i totonu o a'oga ma pe fa'afefea ona fa'atumu lelei ina ia una'ia ai le soifua maloloina o fanau e sili atu le sa'o o mea'ai.

O Fa'amanuiaga o Masini Fa'atau i totonu o A'oga

O le fa'amanuiaina mai se masini fa'atau oloa i totonu o le a'oga o lona uiga e mafai e tamaiti ona fa'amoemoe i se filifiliga na faia fa'apitoa mo lo latou soifua manuia, fa'atasi ai ma oloa fa'alesoifua maloloina, moni ma mea'ai malolosi.

O nisi fale e fiafia i mea'ai fa'aanatura, e talafeagai fo'i mo i latou e le fa'apalepale i le kulūlū ma nisi o ituaiga o allergens.

E le gata i lea, o le i ai o se masini faʻatau oloa i nofoaga masani o le aʻoga e faʻaalia ai le sili atu o fegalegaleaiga a le fanau, o loʻo faʻatali i latou i luma o le masini, talatalanoa ma fefaʻasoaaʻi manatu i le taeao o le aʻoga.

Ose auala lelei lea e talanoa ai ma isi tamaiti aoga mai le aoga lava e tasi e le o i le vasega e tasi, fai se talanoaga ae tuu lau telefoni feaveai ae ola i le taimi nei.
E le gata i lea, o le faʻatauga e faia i le tutoʻatasi atoa, e aunoa ma le alu i le pa i le taimi e tasi o le malologa poʻo le aumaia o meaʻai mai le fale.

Ma le mea mulimuli, o le i ai o le masini faʻatau oloa e faʻamautinoa ai le tamaititi e mafai ona ia faʻamoemoe i se meaʻai e faʻatumu i meaʻai ma vai inu, ma mafaufau foi e tele itula e faʻaalu i le aʻoga ma e masani ona ia alapo e oʻo i ai, lagona le tiga o le fiaʻai ua i ai nei. o le tutonu o le taeao.

Tulaga Su'esu'ega: Masini Fa'atau i A'oga Italia

O aoga o masini fa'atau oloa i totonu o a'oga ua mae'a su'esu'eina ma ua maitauina le fa'aleleia atili o mea'ai a le fanau, fa'apea fo'i le tele o feso'ota'iga nai lo le masani.

E manino lava, ua fa'atuina tulafono e fa'atatau i tulaga uma i Italia, e pei o le fa'asa o le taumafaina o mea'ai ma meainu i le vasega i taimi o lesona, lea e fa'atatau i faiaoga ma tamaiti, o lea e tatau ai ona 'ai ma inu na'o le tufatufaina.

E na'o masini saogalemu lava matou te tu'uina atu, e mafai ona tausia mea'ai fou ma faigofie ona tausia, ia fa'atumuina i oloa moni e maua ai e tamaiti mea'ai talafeagai mo lo latou tuputupu a'e.


Taimi meli: Tes-11-2023